به گزارش پایگاه خبری دیار ملکان، علی نیکزاد دوشنبه شب در حضور خبرنگاران ، دستور هماهنگی و نظارت بر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور را برای اختصاص 8 میلیارد مه برای پوشش منطقه محل سقوط سانچام صادر کرد و گفت: “ما در حال ملاقات با افسران پلیس هستیم که در این حادثه نقش داشتند. وجود یک قطعه 11 کیلومتری جاده اردبیل – سرچم بر لزوم بررسی موضوع و تأمین اعتبار لازم تأکید کرد.
سخنگوی اردبیل ، نیر ، نمین و سراین به مجلس شورای اسلامی گفت: “اداره تصادفات 122-133 کیلومتر دورتر واقع شده است و طبق گفته پلیس با افزودن و روشن شدن آن تعداد تصادفات در این جاده کاهش می یابد.
وی در مورد وظیفه مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای منطقه اردبیل در بررسی و ارائه گزارش و ارزیابی راه حل مشکل گفت: خوشبختانه این موضوع به زودی بررسی می شود و طی نامه ای به رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای اعلام می شود. دستور اختصاص هشت میلیارد مه برای پوشش این قسمت از مسیر صادر شده است.
دیدگاهتان را بنویسید