به گزارش خبرگزاری ، مرحوم خیبر کریمی ، پدر شهیدان میکائیل و فضایل کریمی ، شهدای شهر زنجان ، پس از تحمل سالها جدایی از فرزندان ، دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست. پدر شهیدان میکائیل و فضیل کریمی فروشنده خیابانی بود.
شهید میکائیل کریمی در دوم تیرماه سال 63 در شهر زنجان متولد شد ، وی تا پایان دوره متوسطه تحصیل کرد و به عنوان پاسدار جبهه خدمت کرد.
این شهید والامقام در شانزدهم اسفند 1362 ، به عنوان فرمانده گردان 24 امام حسین (ع) در جزیره مجنون در عراق ، بر اثر اصابت ترکش به پا و صورت ، به شهادت رسید و پیکر وی در خاک سپرده شد. قبر پایین زادگاهش.
علاوه بر این ، کریمی فضایل در 2 سپتامبر سال 1345 در زنجان متولد شد. وی تا پایان دبیرستان تحصیل کرد و به کارگری پرداخت و سپس از بسیج به جبهه پیوست.
این شهید بزرگوار هفتم اسفندماه در جزیره مجنون عراق به درجه رفیع شهادت نائل شد.
دیدگاهتان را بنویسید