به گزارش پایگاه خبری دیار ملکان، محمدجعفر فلسفی روز یکشنبه به رسانه ها گفت: “شورای شهر مدت طولانی است که نگران آبهای سطحی و فاضلاب است و در خشکسالی مشکل بزرگی نبود.”
وی با بیان اینکه مشکل فاضلاب در اهواز بحث برانگیزترین مشکل است و حتی 15 سال پیش در رسانه ها به سونامی فاضلاب اشاره کرد ، افزود: “برخی از ایستگاه های پمپاژ در شهر بسته شده است.
یکی از اعضای شورای شهر اهواز گفت: “شورای شهر از سال 1996 نگران بیش از 30 میلی متر باران بوده است و وی در این زمینه بیشترین جلسات را با ABFA اهواز داشته است. علی رغم سیل سال 1997 ، در سال 1997 ، با 73 میلی متر باران ، محدوده سیل و فاضلاب شهر نسبت به سال قبل بیشتر بود.
این فیلسوف اضافه کرد که آب سه منطقه شهری ، بخشی از مناطق هفت ، هشت و اول ، فقط با لوله ای واقع در کاخ چنان خارج می شود و اگرچه باید از ایستگاه پمپاژ خارج شود ، اما مسدود شده است.
وی ادامه داد: کل مساحت کوچه علوی ، ضلع غربی و مناطق غربی 68 متر طول دارد و ایستگاه پمپاژ با این مقدار آب مطابقت ندارد. طبق معمول ، کنار آمدن با بارندگی های سنگین دشوار است.
یکی از اعضای شورای شهر اهواز گفت: “تنها راه برای حفاظت از این مناطق بازدید از كمپلو ، كوچه علوی و مناطق اطراف آن است. ساخت ایستگاه پمپاژ جدید تا زمان احداث این ایستگاه حل نخواهد شد.”
این فیلسوف تأکید کرد که همه مقامات نباید مسئولیت های خود را تقسیم کنند ، به عنوان مثال ، پرونده را به شهرداری و دیگری به ABFA پیوند دهند ، در حالی که حل مشکلات برای عموم مردم مهم است. در همین راستا ، شورای شهر اقدام مشترک این دو را در طرح اعتصاب ترسیم كرد و رده های بالاتر را به همکاری دعوت كرد.
“در حال حاضر ، در اهواز مشکل دفع فاضلاب وجود دارد و نمی توان گفت که شهر اهواز قبل از تخلیه شبکه با چند میلی متر باران طغیان خواهد کرد.
دیدگاهتان را بنویسید