20 January, 2021

برداشت۴۸۰ هزار تن محصول کشاورزی در استان مرکزی

علی اصغر زارعی در گفت و گو با پایگاه خبری دیار ملکان اظهار داشت: در حال حاضر ، مركزی دارای 72000 هكتار باغ است كه 65 هكتار آن باغ باواریا و 7000 هكتار آن برای نهال یا باغات بایر استفاده می شود.

وی ادامه داد: بیشتر میوه های تولید شده در استان شامل میوه های سرد و نیمه گرمسیری است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی افزود: میوه های سرد شامل غلات ، میوه های سنگی و دانه های ریز (انگور) و میوه های خشک (پسته ، بادام ، گردو و فندق) است ، در حالی که میوه های نیمه گرمسیری شامل زیتون ، انار ، انجیر و خرمالو است.

زریا اظهار داشت: بالاترین سطح زیر کشت استان با 15000 هکتار انگور و برداشت سالانه 160،000 تن ، محصول بعدی پسته 14،000 هکتار و برداشت 15،000 تن و 10،000 هکتار بعدی انار همراه است. 500 هکتار و تولید 150،000 تن در سال.

به گفته وی ، محصولات صادراتی باغات منطقه پسته ، انار و کشمش است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با بیان اینکه موضوع فرآوری انگور به تولید کشمش در استان اشاره دارد ، گفت: تولید کشمش سالانه استان حدود 25000 تن است که بالاترین سطح زیر کشت در شهرستان های هونداب و شازند است.

زارعی افزود: در شهرستان هونداب 2 کارگاه فرآوری کشمش با ظرفیت تولید پنج هزار تن کشمش در سال فعالیت می کنند.

وی با بیان اینکه تولید محصولات ارگانیک از جایگاه مناسبی برخوردار است ، گفت: در استان باغ های ارگانیک محصولاتی مانند پسته در 340 هکتار و انار در 130 هکتار وجود دارد که به خارج از کشور و به کشورهای اروپایی صادر می شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: استان مرکزی از نظر تولید انار دومین کشور و از نظر تولید پسته رتبه ششم را دارد.

به گفته زارعی ، تعداد کل محصولات باغی برداشت شده در منطقه در سال جاری بالغ بر 480 هزار تن بوده و باغداران مشغول بهسازی باغات خود هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *